Meidän tarinat

Pinja Sakara

E-RYT 200

Olen Kouvolasta käsin maailmalla matkusteleva joogaopettaja Pinja. Satu Tuomelan kanssa pohjakoulutuksen (RYT-200) käynyt , jatkuvasti itseään kehittävä yrittäjä. Entinen hätäkeskuspäivystäjä, kahden lapsen äiti, joka avasi Kouvolaan ensimmäisen joogastudion vuonna 2015, Jooga Gallerian. Opiskelen tällä hetkellä Kalevalaista jäsenkorjausta.

Olen opetustyyliltäni intuitiivinen. Jokainen ohjaamani harjoitus on erilainen, yhdessä luotu kokonaisuus. Olen avoin oppimaan jokaisesta kohtaamisesta. Rakastan opettamista ja olen äärimmäisen kiinnostunut ihmisestä kokonaisena, keho ja mieli, mitä ja miksi?

Joogan lisäksi rakastan seikkailuja, musiikkia, luovaa tekemistä (askartelu, käsityöt, tanssi, maalaus..) ja inversioita. 

Ohjaan avoimia viikkotunteja, yksityistunteja, yksilöohjausta, yksityisryhmiä, workshoppeja, retriittejä ja yritysjoogaa.

Alla oppilaideni kirjoittamia kuvauksia minusta opettajana

Tunneiltasi Pinja saan jotain sellaista mitä ei muualta löydy. Kiitos ♡ -Hellevi 

"Muistan, kun ensimmäisen kerran tulin Pinjan tunnille. Olin käynyt muutaman muun ohjaajan tunneilla aiemmin vuosien varrella, mutten kokenut mitään tällaista. Tuntui, kuin Pinja olisi päässyt pääni sisään ja hän osasi vastata kysymyksiini, joita en koskaan ääneen ollut edes esittänyt. Siinä hetkessä tajusin viimeistään sen, että kyse oli paljon muustakin kuin asanoista - koko elämän katsomuksesta. Pinjan tapa opettaa on lempeä, mutta vahva, sisukas että rauhallinen. Opettajana hän on erittäin kannustava, eteenpäin puskeva ja rohkaisee päästämään irti peloista. Studiolla on aina niin kotoisa olo ja siellä otetaan kaikki tuttavallisesti ja samanarvoisina vastaan. Pinja opettaa niin luontevasti rauhoittumaan ja keskittymään hetkeen, että olen edelleen joka tunnin jälkeen yhtä hämilläni kehoni ominaisuuksista." ♡ -Sarika


Yhteystietoni

s-posti: pinja.sakara@gmail.com

puh: +358407736516

Facebook: Pinja Yoga

Instagram: Piinjada

Niina Laitinen

RYT 200

Olen valmistunut v. 2017 RYT200 joogaopettajaksi Joanna Koskisen opetuksessa. Tuntivaihtoehtoina ohjaan kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa kehittävää Flow joogaa sekä Yin & Yang-yhdistelmäjoogaa, nimensä mukaisesti tällä tunnilla yhdistyy mm. sidekudokseen kohdistuva ja rauhoittava Yin jooga ja dynaaminen, vahvistava Flow. Jooga on elämäntapani, ja olen opiskellut valmistumiseni jälkeen lyhyempiä lisäkursseja, näistä ammennan uutta itselleni ja tunneilleni. Tällä hetkellä opiskelen GroundingYin®- Joogahoito ohjaajaksi, opettajanani Minna Ulmanen. Olen opiskellut myös aromaterapiaa ja käytän osalla tunneistani eteerisiä öljyjä.

Ohjaan avoimia viikkotunteja sekä yksityistunteja.
Olet sydämellisesti tervetullut tunnilleni, tule löytämään oma sisäinen voimasi ja kokemaan jooga kehossasi ja mielessäsi.

s-posti: niina.lait@gmail.com

puh. 045 125 6563

Karoliina Vainio

RYT 200

Olen ihminen, äiti, ystävä, puoliso, sisko, tytär, joogi, liikunnanohjaaja, terveydenhoitaja, personal trainer, optimisti, hyvin herkkä ja hiukan hassu.

Olen aloittanut joogan v. 1998 ja se on ollut minulle hyvin henkilökohtainen oma harjoitus. Vasta v. 2016-2017 olen kouluttautunut RYT 200 opettajaksi Satu Tuomelan koulutuksessa, koska haluan jakaa joogan tuomaa hyvää oloa muillekin.

Opettajaksi meidän tiimiin?