Meidän tarinat

Pinja Sakara

Authenticflow/E-RYT 200

Pinja
Pinja

Yhteystietoni

s-posti: pinja.sakara@gmail.com

puh: +358407736516

Facebook: Pinja Yoga

Instagram: @piinjada

Olen Kouvolasta käsin maailmalla matkusteleva joogaopettaja Pinja. Satu Tuomelan kanssa pohjakoulutuksen (RYT-200) käynyt, jatkuvasti itseään kehittävä yrittäjä. Entinen hätäkeskuspäivystäjä, kahden lapsen äiti, joka avasi Kouvolaan ensimmäisen joogastudion (Jooga Galleria) vuonna 2015.

Olen opettajana tarkaavainen, opin siinä missä opetan. Opetustyylini intuitiivinen ja tuntini ovat hidastempoisia, jättäen näin aikaa löytämiseen, oivaltamiseen ja tuntemiseen. Jokainen ohjaamani harjoitus on erilainen, yhdessä luotu kokonaisuus. Rakastan opettamista ja olen äärimmäisen kiinnostunut kiinalaisesta lääketieteestä, ihmisestä kokonaisena, keho ja mieli, mitä ja miksi?

Joogan lisäksi rakastan seikkailuja, musiikkia, luovaa tekemistä (askartelu, käsityöt, tanssi, maalaus..) ja inversioita. 

Ohjaan avoimia viikkotunteja, yksityistunteja, yksilöohjausta, yksityisryhmiä, workshoppeja, retriittejä ja yritysjoogaa.

Flow, Freeflow, Yin, Aerial, Meditaatio

Alla oppilaideni kirjoittamia kuvauksia minusta opettajana

"Tunneiltasi Pinja saan jotain sellaista mitä ei muualta löydy. Kiitos ♡ " -Hellevi 

"Muistan, kun ensimmäisen kerran tulin Pinjan tunnille. Olin käynyt muutaman muun ohjaajan tunneilla aiemmin vuosien varrella, mutten kokenut mitään tällaista. Tuntui, kuin Pinja olisi päässyt pääni sisään ja hän osasi vastata kysymyksiini, joita en koskaan ääneen ollut edes esittänyt. Siinä hetkessä tajusin viimeistään sen, että kyse oli paljon muustakin kuin asanoista - koko elämän katsomuksesta. Pinjan tapa opettaa on lempeä, mutta vahva, sisukas että rauhallinen. Opettajana hän on erittäin kannustava, eteenpäin puskeva ja rohkaisee päästämään irti peloista. Studiolla on aina niin kotoisa olo ja siellä otetaan kaikki tuttavallisesti ja samanarvoisina vastaan. Pinja opettaa niin luontevasti rauhoittumaan ja keskittymään hetkeen, että olen edelleen joka tunnin jälkeen yhtä hämilläni kehoni ominaisuuksista." ♡ -Sarika

"Tapasi puhua koskettaa minua"


Alina Karhu

Arhanta Yoga Ashram/RYT200

Alina
Alina

Yhteystietoni

s-posti: alina.karrrhu@gmail.com

puh. 050 5913112

Facebook: Abundance Yoga

Alina the Yogi Bear. Suurin osa juuristani löytyy Kouvolasta ja pienen kiertelyn jälkeen täällä asustan nykypäivänäkin. Joogan löysin aikoinaan, kun lähdin hakemaan tasapainoa kaiken hälinän keskelle, ja etsintöjen sekä kokeilujen jälkeen löysin oivia työkaluja. Matka jatkui ja keväällä 2019 valmistuin RYT 200 joogaopettajaksi Arhanta Yoga Ashramissa Hollannissa. 

Tyylini on, että muodostan tunnit sen mukaan, mitä intuitio ja sydän sanoo kaipaavamme ajan hengen ja teemojen puitteissa. Keho-mieli yhteys on valtava rikkaus, ja kun avaudumme kuuntelemaan sen hienovaraiset viestit, voimme ennaltaehkäistä paljon asioita. Haluan, että tunnillani otat aikaa itsellesi, kehollesi ja sen hellimiseen kohti parempaa hyvinvointia ja liikkuvuutta. Joustava keho, joustava mieli!

Ohjaan hyvin mellow hathaa, jossa mennään melkeimpä yinin kaltaiseen meditatiiviseen tilaan, keskitytään syviin venytyksiin ja kireyksien lievittämiseen lempeästi.

Rakastan myös yrttien sekä kasvien tutkimista ja niiden vaikutuksia myös kehoon ja mieleen, käytän eteerisiä öljyjä myös joillain tunneillani. Lähellä sydäntäni on myös astrologia, musiikki, leikki, itsensä kehittäminen, unelmointi ja niitä kohti meneminen. Aina löytyy uutta opeteltavaa elämän poluilla, ja se tuo nöyryyttä matkalleni.

Karoliina Vainio

RYT 200

Yhteystietoni

s-posti: karoliina.vainio@gmail.com

puh. 0445946687

Olen Karoliina, kutsutaan usein Karkiksi ja se sopii hyvin koska mielestäni elämä on aika makeeta. Olen Kouvolasta lähtöisin ja ympäriinsä poukkoiltuani tänne taas palannut. 

Olen valmistunut liikunnanohjauksen perustutkinnolta (LPT) -98 ja hieman ennen sitä alkoi oma jooga harrastukseni. 2017 valmistuin terveydenhoitajaksi (sairaanhoitaja/terveydenhoitaja AMK) ja joogaopettajaksi (RYT 200). Olen opiskellut myös seksuaalineuvojaksi ja 2021 valmistun seksuaaliterapeutiksi.

Joogassa ja sen opettamisessa minua kiehtoo mahdollisuus mielen ja kehon yhteyteen. Opettajana olen leikkisä, eloisa ja haluan antaa jokaiselle tilaa tehdä harjoituksesta omanlaisensa, tukea löytämään oma yhteys. 

Ohjaan flow, yin ja aerial tunteja. Workshoppeina parisuhdejoogaa.

Tiia Sorjonen

Villa Mandala

Tiia
Tiia

Yhteystietoni

Olen äiti, luokanopettaja, ryhmäliikunnanohjaaja ja maaliskuussa 2020 valmistunut Villa Mandalasta joogaopettajaksi. Olen aina ollut kova suorittajapersoona ja jooga on auttanut minua rauhoittumaan ja antamaan itselleni armoa. Se on opettanut minua kuuntelemaan itseäni. 

Joogaopettajana haluan jakaa sinule tätä joogan tuomaa rauhaa ja lempeää läsnäoloa omassa ainutlaatuisssa kehossasi, mutta myös fyysistä vahvistumista, notkeutta ja tasapainoa, sekä kehoon että mieleen. Rakastan ihmisiä ja kohtaamisia, Im a people person. Tule mun kanssa juttelemaan, tai vain istahda äänettä matolle. Tule rauhoittumaan ja antamaan arvokasta aikaa itsellesi. 

Because youre worth it. "You cannot always control what goes on outside., but you can always control what goes inside."

 


Sarika Nikki

RYT200 opiskelija

Sarika
Sarika

Yhteystietoni:

s-posti: sarika.nikki.tmi@gmail.com

puh: +358405496276

Facebook: https://www.facebook.com/Sarika-Nikki-Yoga

Instagram: https://www.instagram.com/sarikaeleo/

Olen Sarika, joogaa lempeydellä lähestyvä joogaopettajaopiskelija. Valmistun helmikuussa 2021 Heartful Yoga -opettajakoulutuksesta (1,5-vuotinen koulutus). Jooga on auttanut itseäni elämän vaikeissa tilanteissa, jolloin oivalsin, että muutos lähtee omasta tavasta suhtautua asioihin ja uuden elämäntyylin omaksumisesta. Joogasta on ollut suuri apu paniikkihäiriön ja stressin kanssa, mistä olen äärimmäisen kiitollinen. Elämäni varrella olen opiskellut paljon ja tehnyt töitä erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä. Olen työskennellyt mm. myyjänä, kahvilatyöntekijänä, parturi-kampaajana jne. Rakastan kotoilua, tanssia, musiikkia ja kiireettömyyttä. Jooga on auttanut minua pääsemään irti yhä enemmän suorituskeskeisestä kulttuurista. Matka on pitkä ja koko elämän mittainen, mutta hienoa on huomata se, mihin asti olen jo päässyt.

Harjoituksissani vahvistetaan kehomieliyhteyttä lempeiden ja rentojen sekä dynaamisempien harjoitusten kautta. Opetustyylini on rauhallinen ja lempeä. Korostan usein harjoituksissani itsemyötätuntoa ja armollisuutta itseään kohtaan, sillä ne ovat olleet suuria oivalluksia omassa arjessani jaksamisen kannalta. Annan usein eri variaatioita harjoitukseen, josta jokainen voi valita itselleen mieluisimman. Kannustan sinua kuuntelemaan kehosi viestejä ja päästämään irti väkisin suorittamisesta ja ennen kaikkea olemaan itsellesi rehellinen. <3

Roosa Hannula

School yoga institute

Roosa
Roosa

Yhteystietoni

s-posti: roosamaria.hannula@gmail.com

puh. 0452179722

Facebook: https://www.facebook.com/flowwithroosa/

Instagram: https://www.instagram.com/rroosay/

Oon Roosa, 24-vuotias utelias ja empaattinen seikkailija. Jooga on mulle itselleni se kaiken koossa pitävä voima. Tapa tutkia, olla, oppia ja rakastaa omaa kehoa ja mieltä, tapa sukeltaa syvemmälle. Liike todellakin on lääke, unohtamatta täyspysähtymistä meditaatiossa.

Rakastan ite eniten sitä flow-tilaa, johon joogaamalla pääsee ja mikä ihaninta niin opettaessa pääsee samankaltaiseen opetusflowhun. Mulle on täkeintä ihmisten voimaantuminen ja palautuminen takas siihen hyvään oloon, mihin meidät on luotu.

Mun lempparitunteja on soft flow, vinyasa flow, chakra flow, aerial flow, ecstatic dance

Kävin oman elämää mullistavan joogaohjaajakoulutuksen Balilla School Yoga Institutessa ja valmistuin 2019 maaliskuussa. Ohjaamisen aloitin heti Suomeen palatessa Helsingissä ja siitä lähtien olen opettanut Marokossa, Thaimaassa, Philippiineillä, Kotkassa ja onlinessa.

Oppilaiden palautteita:
"Roosa is such a beautiful and passionate yoga instructor. She offers something extra in her classes and makes beginners to advanced yogis feel included. "
"I love Roosas yoga, she makes me feel so welcomed to the class as well as my own body. Her classes are a safe place to feel and to be who ever you want to be at that moment. I love how she combines the physical and spiritual sides of yoga with really focusing on breathing. I feel so relaxed and grateful about my own body after her class, best therapy you can give to yourself! "
"Tunnilla välittyi lämpö ja aitous. Harvoin tulee yhtä vapautunut ja voimaantunut olo joogan jälkeen, kuin tällä tunnilla. "